žena pije kafu

Jutarnje rutine uspešnih žena

Da li možda znate koja je to aktivnost koju skoro sve uspešne žene imaju zajedničku?

Odgovor je – JUTRANJA RUTINA.

Ove čudesne žene svakog jutra, ali i svake večeri, odvoje neko vreme kako bi se potpuno posvetile sebi. Nas je ova tema dosta zainteresovala i malo smo istraživali šta ove dame rade svakog jutra kako bi se spremile za dan koji im predstoji.

Rano buđenje je najproduktivnija navika

Zašto je ovo toliko važno? Sve se slažu da je odgovor – “Tada imam vremena da se posvetim sebi”. Rano ustajanje za njih podrazumeva nešto između 5:00 i 07:30. Ali imajte u vidu, ako ste prethodne noći legli dosta kasno, dozvolite svoj telu da se odmori. Ipak nam je potreban naš beauty sleep.

U zdravom telu, zdrav duh

Naravno da sve uspešne žene treniraju. Ovo može da podrazumeva bilo šta, od laganog desetominutnog istezanja do sat vremena u teretani. Ukoliko niste baš sportski tip onda nekoliko laganih vežbi da se razdrmate će biti dovoljno.

NE preskači doručak

Zdrav doručak je must. Naučnici ne odstupaju od svoje tvrdnje da je doručak najbitniji deo dan. Super žene se slažu sa njima, a i mi takođe. Dosta je bitno da vam ovaj obrok ne bude pretežak, kako se ne biste osećali spremnim da se vratite u krevet. Umereno i zdravo su reči kojima bi trebalo da se vodite.

Odvoji vreme za sebe

“Me time” odnosno “Moje vreme” je deo vremena koji ćete sebično posvetiti sebi. Mnoge žene kažu da im je ovo omiljeni deo jutra. Kada sednu sa šoljom kafe/čaja/limunade i pola sata posvete nečemu u čemu uživaju. Za neke je to čitanje knjige, dok će neka dama pre da proveri imejl, prelista novine, možda pusti omiljenu muziku… ili ipak nešto sasvim peto. Izbor je samo vaš!

Jutranja nega za lep početak dana

Spremiti se za dan koji nas čeka nekad može da bude stresno, pa ne možemo sebi da priuštimo da odradimo sve što volimo od jutarnjih aktivnosti. Ali ovaj korak ne smete da preskačete!

Vaša koža i vaše telo osećaju kada ste pod stresom i potrebna vam je dodatna nega. Ako nemate vremena za razne maske i preparate za negu i čišćenje lica, mi smo tu da vam pružimo rešenje. #PerlaPure aparatom možete brzo i efikasno da probudite i očistite svoju kožu i spremite se za svoj dan.

 

Pišite nam, koja je vaša jutarnja rutina?

Прочитайте и другие интересные вещи

Kako da zablistaš ovog proleća

Ćao! Ja sam ljubičasta Perla i ovde sam da ti da

Detaljnije

Jutarnje rutine uspešnih žena

Da li možda znate koja je to aktivnost koju skoro

Detaljnije

7 практических советов по уходу за волосами, которым точно будете благодарны

Красивые, пышные и здоровые

Detaljnije