Kako da zablistaš ovog proleća

Ćao! Ja sam ljubičasta Perla i ovde sam da ti dam nekoliko saveta kako možeš da izgledaš i da se osećaš fantastično, počevši od upravo sada.

 

Ne znam za tebe, ali ja sam jedva dočekala da se završi zima. Koža je tokom zimskih meseci  vrlo osetljiva i podložna raznim oštećenjima, tako da joj je potrebna dodatna nega. Nadam se da si bila pažljiva.

 

Ali sada je sunce ponovo tu. Mada, moram da ti kažem. Budi oprezna na suncu, nije na odmet stavljati lagani zaštitni faktor kad kreneš do grada.

Ako su ti novogodišnje odluke propale do početka proleća, nije strašno i nema potrebe da brineš! Okrivićemo zimu! 😉 A, i ko kaže, da moraju da budu novogodišnje odluke, zašto ne mogu da budu PROLEĆNE odluke, kad je vreme lepo i kad smo bolje raspoloženi?

 

Zato ti donosim par saveta kako da se ovog proleća pokreneš i da se osećaš i izgleda bolje:

 

  1. Trening. Znam, verovatno ti je prva odluka bila da kreneš u teretanu i da konačno izgubiš taj višak kilograma. Ali ponovo, iz ko zna kojeg razloga, nije uspelo. Ja ti savetujem da kreneš polako. Svakog dana odvoji pola sata za šetnju. Slušalice u uši, pusti omiljenu muziku i kreni. Pa šta ako par puta zaplešeš na ulici, zdravo je to! Videćeš da će ti posle nekog vremena šetnje postajati duže, više ćeš uživati, i ko zna, možda sad ozbiljno i kreneš u teretanu.

 

  1. Zdrava ishrana. Okej, hajde da se složimo da je ovo izuzetno bitno. I ovde bi zaista trebalo da daš sve od sebe. Ne kažem da svaki dan jedeš salatu, mislim volim i ja s vremena na vreme da slistim celu čokoladu. Ali budi iskrena sama sa sobom, znaš vrlo dobro da ćeš se osećati odlično i sa malim promenama. Izbaci beli hleb, gazirani sok, nezdrave grickalice zameni zdravim, pij više vode i već si napravila pomak.

 

  1. Nauči nešto novo. Da li će to da bude novi jezik, možda neki ples, spremanje nove hrane. Ili, sve ovo kombinovano. Odvrni latino muziku, varjaču u ruke i pleši po kuhinji dok se ručak krčka. Garantujem ti da će biti odlično!

 

  1. Ugodi sebi. Ovo nije baš odluka, već savet. S vremena na vreme dobro je zastati, duboko udahnuti i oslušnuti svoje telo. Da li ti treba više sna, više vode, da li želiš da provodiš više vremena sa prijateljima ili sama u prirodi. Počasti sebe mafinom punim čokolade, novom haljinom, ili možda kratkim putovanjem. Znaš da si zaslužila.

 

  1. Brini o sebi. Prosto i jednostavno. Nega tela je izuzetno bitna stvar. Telo je tvoja kuća i gde god da kreneš, ono ide sa tobom. Zato mu posveti pažnju i negu kakvu zaslužuje. A ja sam tu da ti u tome pomognem. Naruči me preko sajta, i ubrzo ćemo se družiti i zajedno voditi računa o tvojoj koži lica.

 

Da li bi možda dodala nešto na listu novih odluka za proleće?

Прочитайте и другие интересные вещи

Kako da zablistaš ovog proleća

Ćao! Ja sam ljubičasta Perla i ovde sam da ti da

Detaljnije

Jutarnje rutine uspešnih žena

Da li možda znate koja je to aktivnost koju skoro

Detaljnije

7 практических советов по уходу за волосами, которым точно будете благодарны

Красивые, пышные и здоровые

Detaljnije